الرئيسيةالبوابةأحدث الصورالتسجيلدخول
"سبحان الله وبحمده عدد خلقهِ ورِضَا نفسِهِ وزِنُة عَرشِهِ ومِداد كلماته"
http://3arabisoft.blogspot.com/


شاطر
 

 الجلاش باللحمة المفرومة

استعرض الموضوع التالي استعرض الموضوع السابق اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
همس
سيدة الجميلات
سيدة الجميلات


عدد المساهمات : 116
نقاط : 326
تاريخ التسجيل : 12/07/2013

الجلاش باللحمة المفرومة Empty
مُساهمةموضوع: الجلاش باللحمة المفرومة   الجلاش باللحمة المفرومة Icon_minitimeالأحد يوليو 14, 2013 6:36 pm

المقادير:
جلاش
لحمة مفرومة
بصل
جبنة شيدر على رومى
طماطم
لفلفل اخضر
بهارات
قرفة
كوب لبن
بيضة التحضير:هنعصج اللحمة المفرومة بالبصل والطماطم والفلفل الاخضر و
بهارات وفلفل اسمر و شوية قرفهالطبخ: بعد ما اللحمة تستوى بجيب صينيه وادهنها معلقة سمنه
وبعدين هجيب لفة الجلاش وابتدى ارص نص الجلاش فى
الصينية وبين كل جلاشه وجلاشه هحط معلقة سمنه
واوزعها على الجلاش و جبنه شيدر على رومى على كيرى
ا على اللحمة الفرومه بعد ما خلصت نص كمية الجلاش
وبعد كده حطيت النص التانى من الجلاش
واخر راق شلت الزوايد الى فيه من الجلاش ودهنته سمنه
وقطعته بالسكينه
شغلت الفرن وجبت كوباية لبن ضربت فيها بيضه وحطيت لها
شوية ملح وشطه وفلفل اسمر . دخلت الصينية الفرن دقيقتين
طبعا والفرن شغال يعنى سخن وبعدين طلعتها وضفت ليها
كوباية اللبن بالبيض
 

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 

الجلاش باللحمة المفرومة

استعرض الموضوع التالي استعرض الموضوع السابق الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

 مواضيع مماثلة

-
»  محشي ورق العنب باللحمة المفرومة
» باذنجان محشي باللحمة المفرومة
» صينية البطاطس المهروس باللحمة المفرومة
» طريقة عمل الجلاش بحشو البيتزا
» طريقة عمل الجلاش بحشو الكاسترد

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
سيدتى الجميلة :: منتدى الأسرة :: مطبخ سيدتى الجميلة-