عملت البسبوسة بتاعة الشيف حسن وطلعت شهد مكرر وقلت لازم انزلهالكوا عشان تعملوها احلي من الجاهزة والله نبتدى يا حلويين بسم الله
المقادير :
نص كيلو دقيق سميد
نص كوب سمن بلدى
اكوي الا ربع سكر
1 كوب الا ربع ماء +ربع كوب جولوكوز او عسل
نص م ك بيكنج بودر
ربع كوب جوز هند
الطريقة :
نضع المكونات الجافة كلها مع بعض ثم السمن والماء والجولكوز
وتصبح مفرولة كدة ماتتعجنش كتير
وتتحط في صينية 28 ونرسم عليها سمبوكسات بالسكين وفي كل سمبوكسة نحط مكسرات انا حطيت فول سودانى
وندخلها في الفرن علي 200 السخن سابقا لمدة 25 دقيقة لحد ماتحمر من تحت ثم نفتح الشواية من فوق تحمر ونطلعها حبيبة قلبي
حمد الله علي السلامة ونحط عليها الشربات اللوز اللوز يكون بارد والصينية لسة سخنة وطالعة من الفرن
ومكوناتة لحجم هذة الصينية
2 كوب الاربع سكر
2 كوب الاربع ماء
فانيليا ونقط عصير اللمون
وبصوا بقي يالهوى علي الطعامة
ودى بقي قبل ماتتنهب شهد مكرر مين عايز حتة قبل ماتخلص
اللي هاتقيم هاديلها صينية بحالها ههههه
كل اللي طالباة منكوا دعوتين حلويينورد بس شوفتوا بريئة ياناس اشوفكم علي خير
وصلوا بينا علي رسول الله